autófényezés motorfényezés karosszéria fényezés javítás
karosszéria javítás törött autó javítása
szélvédő csere cseréje javítása
autópolírozás autó polírozása
bőr autókárpit tisztítás ápolás bőrfestés bőr felújítás

Autófényezés,
motorfényezés

Karosszériajavítás
karosszéria javítás

Szélvédő csere,
autórestaurálás

Autópolírozás,
fényszóró polírozás

Autókárpit tisztítás,
felújítás, bőrfestés

Partnereink

Árnyékolástechnikai megoldások a Bók Redőnytőlredőnyjavítás redőny gyártás szerelés

Vállalkozásunk fő profilja árnyékolástechnikai termékek gyártása és forgalmazása, valamint műanyag nyílászárók: bejárati, beltéri ajtó, műanyag hőszigetelt ablakok, szerelése, forgalmazása. Műanyag, alumínium és motoros redőny, elektromos redőny szerelés, redőnyjavítás minőségi redőny alkatrészekkel, rövid határidővel, megbízhatóan, garanciával. A redőny gyártás során a magas minőség és az időtálló, precíz összeszerelés az elsődleges szempont. Kiemelt figyelmet fordítunk a kiváló minőségű árnyékolástechnikai termékek gyártására, forgalmazására, így a különböző típusú redőny, reluxa, roletta, napellenző szerelését szakembereink magas színvonalon látják el. Kiemelkedő profiljaink a hőszigetelt alumínium redőny, műanyag redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos “rátétes” redőny készítése, valamint redőny javítást is vállalunk. A minőségi árnyékolókat szakképzett, tapasztalt szakembereink szerelik fel, mely árnyékolókra és a szerelésre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

origami bikiniOrigami Bikini, Origami fürdőruha

A népszerű Origami Bikini fürdőruhák most akciósan vásárolhatók meg Origami Bikini webshopunkban a készlet erejéig!
Origami Bikini üzletünk Hódmezővásárhelyen található.
15 éve az elsők közt kezdtük árulni az Origami Bikiniket, melyeket 70B mérettől egészen 95D méretig az Origami-Bikini Kft. gyártja. Ámor Fehérnemű Üzletünket 34 éve nyitottuk, ez alatt sok-sok szakmai tapasztalatot sikerült szereznünk vásárlónk és megrendelőink legnagyobb örömére. Origami-Bikini Viszonteladói Webáruházunkat 7 éve üzemeltetjük sikeresen.

 

 

Társasházkezeléstársasházkezelés

Ha elégedetlen közös képviselőjével, folyamatosan romlik a társasház állaga, nem történik semmi vagy átláthatatlan a pénzügyi helyzet, bízzon meg bennünket bizalommal a társasház kezeléssel, mivel cégünk dolgozói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés területén. Végzettségeink: társasházkezelő, ingatlankezelő, mérlegképes könyvelő, ingatlanközvetítő – értékbecslő.
Fő tevékenységeink társasházak, ingatlanok kezelése, közös képviselet teljes körű ellátása Budapest egész területén. A kezelésünk alatt álló társasházak tulajdonosai részére 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk, a felmerült műszaki hibák elhárítását annak súlyosságától függően kezdjük meg. Ügyfélfogadást tulajdonosi igény szerint a társasházban is tartunk. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk! Próbálják ki társasházkezelő irodánkat, és az első két havi kezelési díjat elengedjük!

köszönetajándék, köszönő ajándékKöszönetajándék esküvőre

Folyamatosan bővülő köszönetajándék termékeinket megtaláljátok a Pimpernel weboldalán.
Ültetőkártyára minden esküvőn szükség van és egyre többen adnak valami apró, de mégis egyedi és személyre szabott ajándékot a vendégeiknek. Ültetőkártyaként is különleges, hiszen sokkal látványosabb egy egyszerűbb megoldásnál, a dekoráció szerves részét képezi. Igény szerint az alátét mindkét oldalára lehet nyomtatni, így a vendégek nevén kívül kerülhet rá idézet, egy rövid köszönő szöveg, a pár neve, az esküvő dátuma és még számtalan más információ, valamint a párról készült fotó is. Így nem csak az esküvőn töltheti be az ültetőkártya és a köszönetajándék szerepét, hanem az esküvő után is használható. A vendégek garantáltan hazaviszik magukkal – szemben más olyan köszönetajándékokkal, amelyek nem igazán használhatók – és később használni is fogják poháralátétként.

érintésvédelemAz érintésvédelem fontossága

Az érintésvédelem célja annak megakadályozása, hogy a villamos hálózatok és berendezések akár rendeltetésszerű használatuk közben, akár meghibásodásuk miatt, akár véletlenül balesetet okozzanak.
Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.
Az érintésvédelem más szóval: közvetett érintés elleni védelem, vagy az EN 61140 szabvány kifejezésével: hibavédelem.
Az érintésvédelem vizsgálatának alkalmával a létesítményben található elektromos készülékeket védelmi osztályok alapján különböztetjük meg.

 

Mobil, Mobil1 motorolaj

MOBIL 1 ESP motorolaj használható valamennyi korszerű motorban, de különösen a legújabb személygépkocsik, furgonok és könnyu tehergépkocsik nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorjaiba ajánljuk. Kiváló teljesítményt és védelmet biztosít a motornak. Meghosszabbítja a kipufogórendszerek élettartamát és fenntartja hatékonyságukat mind dízel-, mind benzinüzemű gépkocsik esetében. Összetétele révén tökéletesen kompatibilis mind a legújabb konstrukciójú dízel részecskeszűrőkkel, mind a legkorszerűbb katalizátorokkal. Üzemanyag-takarékos üzemeltetést biztosít, alacsony hamutartalom, alacsony kén-és foszfortartalom. Az aktív tisztító komponensek csökkentik az iszapképződést és a lerakódásokat, és hosszú ideig tisztán tartják a motort. Lassabban öregedő olaj, meghosszabbított olajcsereintervallumokat tesz lehetővé.

Mobil Super 2000 motorolaj hagyományos és szintetikus alapolajok és gondosan összeállított adalékcsomag egyedülálló kombinációjával tisztább motort és jobb védelmet biztosít, mint a hagyományos ásványi motorolajok. A szintetikus komponens minden téren javítja az olaj teljesítményét. Kiváló oxidációs és termikus stabilitás, csökkenti a lerakódásokat és a káros iszapképződést a motor forró részein. Kiváló kopásgátló hatás, csökkenti a kopást, ezáltal a karbantartási költségeket is. Meghosszabbítja a motor élettartamát, megbízható üzemmenetet biztosít. Különösen ajánlott nagy teljesítményű, turbófeltöltésű benzin- és dízelmotorokhoz, de régebbi szívómotorokhoz is használható.

Mobil Super 3000 motorolaj nagy teljesítményű dízel motorolaj. Elsősorban a Volkswagen szivattyúfúvókás befecskendezővel (PD TDI) szerelt dízelmotorjaihoz készült, ahol a VW 505 01 specifikációnak megfelelő olaj használata kötelező. Minden vezetési stílushoz használható, a gyakori megállással járó városi közlekedéstől a nagy sebességű autópályán haladásig. Alacsony viszkozitása hideg időben indításnál is gyors olajfolyást, ezáltal maximális védelmet biztosít a motor számára. Szintetikus alapú összetétele révén magas hőmérsékleten is kiváló teljesítményt és védelmet nyújt.

bőrfestésBőr felújítás, restaurálás

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel! Ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, a vezető ülés, vagy egy-egy ülőfelület kikopott, elzsírosodott, elkoszolódott, kiégett, kiszakadt, összefirkálták, színe már nem illik az adott környezetbe, vagy csak egyszerűen megunta, nem kell megválnia tőle, eltakarni a sérüléseket, esetleg kényszer megoldásként más oda nem illő bőrrel áthúzatni. Tevékenységi körünkbe bőrbútorok, bőr autókárpitok tisztítása, bőr felújítás, javítás, bőrfestés, bőrápoló és tisztítószerek forgalmazása tartozik, melyet gyári festékekkel, tisztító és ápoló szerekkel, gyári technológiával végzünk. Rendszeres, szakszerű bőrtisztítással, bőrápolással sokáig megőrizhető a bőr minősége, tartóssága.

fagyipor, fagylaltporPudingpor, sütőpor gyártása, forgalmazása

Cégünk fagylaltporok, sütőipari porkeverékek, adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Tejfagylaltpor, gyümölcs fagylaltpor, pudingpor, sütőpor is megtalálható kínálatunkban. Több, mint húsz éve vagyunk jelen fagylaltporok és cukrászati alapanyagok gyártásával és forgalmazásával a piacon. Tapasztalt termékfejlesztő csapatunk a standard termékek mellett a partnerek egyedi igényeit is kielégíti akár saját márkás megjelenéssel. Növekvő belföldi értékesítésünk mellett export piacunk is meghatározó, az egyes országok ízvilágát figyelembe véve sikereket érünk el. Termékeink elérhetőek telephelyünkön történő átvétellel, kiszállítással, web áruházunkban történő megrendeléssel.

darázsirtásDarázsirtás a rovarirt.hu szolgálatában gyorsan, garanciával

Szolgáltatási körünkbe tartozik: rovarirtás, szúnyogírtás, kártevőírtás, légyírtás, patkányirtás, rágcsálóírtás, csótányírtás, darázsirtás, egérírtás, galambmentesítés, ágyipoloskairtás. Vállaljuk lakások, családi- és társasházak, kis üzemek, HACCP rendszerben éttermek, élelmiszer gyártó és forgalmazó egységek, ipari parkok, közintézmények, bankok, kórházak, irodaépületek rovarirtását, kártevő mentesítését. A darázsirtás a darázsirtó szakemberek feladata, mert a darazsak veszélyesek. Nálunk a darázsirtás minden esetben garanciális, a darazsak egy kezelés után kipusztulnak.
Budapest nagyobb vonzáskörzetében is végzünk darázsirtást és egyéb kártevő mentesítést azonnal, akár hétvégén is, garanciával, 33 év tapasztalattal!

adósságspirálba jutott családokAdósságspirálba jutott családok, bedőlt és felmondott hitelek

Az Adósmentő Alapítványt azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy adósságspirálba került családoknak keressünk és teremtsünk ésszerű megoldást életük újrarendezéséhez. Hitelkiváltó programunk azok számára nyújt megoldást, akik több, kedvezőtlen hitelt fizetnek és szeretnék a havi kiadásaikat csökkenteni.
Ha tudja fizetni a hitelt, de sok terhet jelent Önnek, akkor megoldást kínálunk a felhalmozódott terhekre. Ha nem tudja már fizetni hitelét, akkor megoldást nyújtunk a felmondott hitelekre.

 

 

lélekhangLélekhang terápia

Azok számára ajánljuk a lélekhang terápiát, akik keresik az okokat, a miérteket és kíváncsiak a hogyanra. A lélekhang terápia módszere egy csodálatos lehetőség, hogy megtisztulj attól, ami Téged még újra és újra visszahúz. Segít kitisztítani lelkedből olyan lenyomatokat, melyek hátráltatnak utadon. A lélekhang terápiát hasonlítják egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból.
Szolgáltatásaink: lélekhang terápia, biorezonancia, Eternal szépségrendszer, kineziológia, dohányzás leszoktatás

 

Budapest XVI. kerületi autójavítóBudapest XVI. kerületi autójavító műhely

Budapest XVI. kerületi autójavító cégünk a kezdetektől foglalkozik autószereléssel, és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően sok elégedett ügyfél tér vissza hozzánk. Teljes körű autószerviz, kárrendezés, biztosítási ügyintézés, autófényezés, karosszériajavítás, autóvillamosság. Mindent egy helyen biztosítunk a Budapest XVI. kerületi autójavító műhelyünkben. Teljes körűen vállalja a kárügyintézést a Budapest XVI. kerületi autójavító a kárfelvételtől egészen a javítási folyamat befejezéséig. 16. kerületi szervizünk több biztosítóval is kapcsolatban áll.

autószerelés és karosszéria javítás BudapestenAutószerelés és karosszéria javítás Budapesten a Demó Autó Javítónál

Az autószerelés és karosszéria javítás Budapesten, szervizünk karosszériajavító műhelyében történik, ahol minőségi alapanyagokkal, alkatrészekkel, garanciával javítjuk gépjárművét. Autószerelési munkáinkat gyorsan, szakszerűen, rövid határidőkkel tudjuk vállalni! Karosszéria javítással kapcsolatban keressen bennünket bizalommal Budapesten, a XVI. kerületben!

arckezelés, arcfiatalításGuna biolifting, arckezelés

A Guna arckezelés egy olyan orvos-esztétikai kezelés, mely kollagén stimuláláson alapul és homeopátiás hatóanyagokat használunk. Ez az egyik legmodernebb kezelési módszer, mert megmarad az arckontúr, szép és természetes hatást kölcsönöz. Nem idegbénítás /botox/ hatáson alapul, természetes hatóanyagokat tartalmaz. A bőr regenerálódik, a ráncok kisimulnak. Kezeléseimet mikrotűs módszerrel végzem, vagyis a kezelendő területre különböző szúrástechnikákkal juttatom be a hatóanyagokat.